Waarom Moerdijkland?

Op een perceel, gelegen aan de A16 te Zevenbergschen Hoek (gemeente Moerdijk) heeft Burgland Real Estate een bedrijventerrein ontwikkeld: Moerdijkland. Dit unieke stuk grond is opgedeeld in een vijftal kavels waarvan momenteel alleen kavel 2 met een totale oppervlakte van 5.000 m2 beschikbaar is. Een uitstekende uitgangspositie voor zowel lokale als internationale bedrijven om zich op deze logistieke toplocatie te vestigen.

Flexibele kavels

Kavel 2 is  in te delen. Het terrein zal na uitgifte definitief kadastraal worden gesplitst en genummerd. Daarnaast zal op dit kavel geen bouwclaim rusten. Op het kavel is milieucategorie 3 van toepassing.

Ideale ligging op logistieke toplocatie

Kenmerkend voor de gemeente Moerdijk is de geografische ligging. Het is dan ook niet verrassend dat Moerdijk is uitgegroeid tot een logistieke Hotspot. Inmiddels heeft menig dienstverlener zich gevestigd op een bedrijventerrein in Moerdijk.

Aan de A16 bij Zevenbergschen Hoek is de nieuwste expansieve ontwikkeling binnen de gemeente in volle gang. Diverse ondernemingen hebben de unieke kans aangegrepen om zich te vestigen op dit nieuwe kleinschalige bedrijventerrein.

Eén loket voor al uw vragen

Het kopen van een bouwkavel doet u niet iedere dag. Het is een nieuw, complex proces waar u niet alleen voor staat. Of het gaat om het bepalen van de ideale kavelgrootte, het kiezen van de juiste financiering of zelfs totale begeleiding bij de ontwikkeling en de bouw van uw nieuwe bedrijfspand; de specialisten van Moerdijkland adviseren en begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuzes!

Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u!