Eén loket voor al uw vragen

Het kopen van een bouwkavel doet u niet iedere dag. Het is een nieuw, complex proces waar u niet alleen voor staat. Of het gaat om het bepalen van de ideale kavelgrootte of het kiezen van de juiste financiering, de specialisten van Moerdijkland adviseren en begeleiden u graag in het maken van de juiste keuzes.

“De specialisten van Moerdijkland helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes!”

Maximale begeleiding van ontwikkeling tot bouw

Wilt u maximaal begeleid worden bij het totale huisvestingsproces van aankoop tot en met de bouw van uw droombedrijf? Wij staan graag voor u klaar. Vanuit Burgland Real Estate B.V. en in samenwerking met onze partners helpen wij u bij bijvoorbeeld het aanvragen van de benodigde vergunning(en). Indien gewenst kunnen wij ook het volledige traject inclusief ontwerp, installatie en bouwbegeleiding voor u verzorgen.

U bent geheel vrij in de keuze van een bouwbedrijf. Mocht u echter besluiten gebruik te maken van de diensten van Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V., levert u dit, naast een zeer scherpe en marktconforme prijs, diverse voordelen op. Bent u benieuwd welke voordelen dit voor u zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

“Moerdijkland biedt u de mogelijkheid om u te begeleiden bij uw financiering”